Najnovšie recenzie zo sekcie Olovené batérie
Kúpil som tento akumulátor ako náhradu do zdroja Eaton E5 850iUSB. Pôvodne tam bol Leoch ktorý sa ťažko zháňa. Predošlú náhradu od MHPower neodporúčam nakoľko ten sa po životnosti nafúkol a doslova otvoril po stranách.
- dal som ho do auticka pre deti a funguje super
- zatiaľ funguje :)
cena bola ozaj super,doprava zadarmo,platba možná aj kartou,nevýhoda nič neviem k tomu napísať
Na hodnotenie kvality baterky je ešte priskoro, spýtajte sa o 3 roky :)
Batériu som použil do detského elektrického autíčka. Rovnaká tam bola aj predtým a je aj odporúčaná a vhodná pre tento typ použitia...
Súper
Konečne autíčko slape ako má.
Originál baterka my vydržala len 2 roky,dúfam tento vydrží viac.
spokojny
- namontovane zatial funguje
Podľa výrobcu by mali tieto batérie vydržať 10-12 rokov. Mne vydržali presne 5 rokov. Po výpadku prúdu jedna komplet odišla.
- velká kapacita baterie
- lacny relativne
- strasne slaba vydrz. 2 roky max.
neekologicky vyrobok ktory vydrzi bezne max. 2 roky. mal som uz viac kusov po sebe. keby robili kvalitnejsie zaplatil by som rad viac. ale nikto take asi nerobi
Uvidíme ako bude batéria fungovať a koľko vydrží.
- Funguje ako má
- Posledné vydržali 2 roky
produkt je originál
Zatiaľ funguje ako má.
- značkový výrobca bateriek na svietenie, takže nákup tejto dobíjacej batérie na istotu
- 2-ročná záruka, čo pri nabíjacích článkoch nebýva zvykom. :-)
- možnosť nabíjať cez micro usb, takže akákoľvek usb nabíjačka (vrátane počítača) sa dá použiť a netreba mať zvlášť špecializovanú nabíjačku (daňou za to je nižšia kapacita = 700 mAh, ale do laserového zameriavača bohate postačí aj taká kapacita)
Celková spokojnosť - viď plusy.
Akumulátor rok výroby 2020...3ročný akumulátor, skladový ležiak.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »